Home - Uncategorized - Top 10 Websites En Tools Om Online Games Te Maken
...

Top 10 websites en tools om online games te maken

De laatste jaren is gamen steeds populairder geworden. Vroeger was het een interessante activiteit die beperkt was tot een handvol, maar nu zijn steeds meer mensen gaan genieten van mobiele en computerspellen. Daarom is er een toename van downloads van game-apps en bezoeken aan gamingwebsites. Degenen die geïnteresseerd zijn in het maken van hun eigen computerspel, kunnen gemakkelijk verschillende websites en tools gebruiken om deze droom te vervullen.

Eenheid
Unity is een van de eerste namen die in je opkomen als je erover nadenkt om je eigen spel te maken met behulp van een online website . Het platform helpt bij het ontwikkelen van uitstekende 3D-games met verbluffende fotografische effecten.

Men profiteert ook van efficiënte grafische weergave, samenwerking met vrienden en een eenvoudige en intuïtieve interface. De tool biedt uitgebreide richtlijnen en tutorials, waardoor het geschikt is voor zowel beginners als beginnende game-ontwikkelaars.

Zoals de meeste spelplatforms heeft Unity verschillende tariefplannen. De kosten voor het maken van een eigen spel op de website zijn afhankelijk van het gekozen abonnement. De Student of Personal opties zijn gratis, waardoor ze geschikt zijn voor diegenen die in 2024 hun eigen game-app gratis online willen maken via een website . De andere plannen voor commerciële doeleinden zijn Plus, Pro, Enterprise en Industry. Met Unity kunnen game-ontwikkelaars games maken voor bijna alle platforms, waaronder Android, Tizen OS, Windows en Fire OS.

Dit heeft bijgedragen aan de populariteit van Unity.

GameDev
GameDev is een website exclusief voor game-ontwikkeling. Het heeft talloze tutorials en richtlijnen die zowel beginnende als ervaren game-ontwikkelaars kunnen gebruiken om games helemaal opnieuw te bouwen. GameDev heeft ook forums en threads waar collega-game-ontwikkelaars problemen kunnen bespreken die ze tegenkomen bij het bouwen en ontwerpen van online games. Op deze forums kan men zelfs recensies vinden van producten die worden gebruikt om games te ontwerpen.

AppGameKit
AppGameKit is een ontwikkeltool met goede recensies. Het biedt een gemakkelijke en eenvoudige gebruikersinterface met behulp van een analoge codeertaal. Dus of je nu een beginner of een expert bent, het navigeren door AppGameKit is vrij eenvoudig. Het meest opvallende kenmerk van de tool zijn de platformonafhankelijke mogelijkheden. Alle spellen die met AppGamekit zijn ontwikkeld, kunnen beschikbaar worden gesteld op verschillende platforms, zoals iOS, Windows en Android. De prijsstructuur verschilt op basis van iemands voorkeuren. Er zijn twee opties: Klassiek en Onbeperkt. Het Classic-abonnement is goedkoper maar heeft beperkte functies, terwijl de Unlimited-bundel duur is maar volledige toegang geeft tot alle functies.

CryEngine (Huilen)
CryEngine is een krachtig game-ontwikkelingsplatform dat bekend staat om zijn grafische output. Het biedt een aantal best-in-class tools, zoals Flow Graph. Ontwikkelaars kunnen deze tools gebruiken om een opvallende, langdurige gamesfeer op te bouwen met uitstekende animaties en graphics. Het beste van CryEngine is dat het verschillende platforms ondersteunt en volledig gratis is. Dus als iemand zich afvraagt hoeveel het kost om zijn eigen spel op een website te maken, is het praktisch niets met CryEngine!

Luie Foo’
Lazy Foo’ is ontworpen voor nieuwe ontwikkelaars die willen overstappen van op tekst gebaseerde games naar videogames. Hoewel het lijkt alsof de website is gemaakt voor mensen met enig begrip van de ontwikkeling van videogames, kunnen zelfs beginners en beginners deze gebruiken. Dit komt omdat Lazy Foo’ verschillende tutorials heeft op basis van C++, een van de meest elementaire en populaire codeertalen voor game-ontwikkeling. Als ze eenmaal bekend zijn met deze taal, kunnen individuen hun eigen online games ontwikkelen.

Cocos2d-x
Met deze tool kunnen ontwikkelaars games maken met platformonafhankelijke mogelijkheden op basis van een GUI-systeem. Het heeft een unieke reeks game-ontwikkelingsfuncties die kunnen helpen bij het bouwen van kleine games tot 1.5 MB. Deze functies omvatten hulp van de community, scènebewerking, resourcebeheer, gamepreviews, documentatie en foutopsporing. Cocos2d-x is gratis en ondersteunt iOS-, HTML5-, Android-, Mac- en Windows-platforms.

Titaan
In tegenstelling tot de meeste andere platforms die met C++ werken, maakt Titanium game-ontwikkeling met JavaScript mogelijk, waardoor veel tijd wordt bespaard bij het coderen. De indie-versie is gratis en heeft een interface met een enkele codebasis.

Onwerkelijke motor
Dankzij Unreal Engine hoef je geen codeerexpert te zijn om een online game te ontwikkelen. Met behulp van dit platform heeft men toegang tot uniforme tools om games te maken met krachtige beelden, simulaties en 3D-graphics. Games die op dit platform zijn ontwikkeld, zijn veelzijdig omdat Unreal Engine verschillende platforms ondersteunt, zoals Xbox One, iOS, Linux, Android en HTML5. Het is het overwegen waard voor diegenen die hun eigen games online willen maken met behulp van een website.

Amazone houtzagerij
Amazon Lumberyard is een andere waardige optie om in 2024 een eigen game te maken met behulp van een website. Het is een allesomvattend platform dat mensen helpt games te ontwikkelen en communities te creëren met collega-games Ontwikkelaars. Enkele hedendaagse functies zijn onder meer Twitch-integratie, VR-previewmodus en visuele scripting-versnellingen. Amazon Lumberyard is gratis beschikbaar en kan worden gebruikt met Adobe Photoshop om visuals en afbeeldingen van topkwaliteit te ontwerpen.

Spelontwikkeling Tuts+
Degenen die alleen game-ontwikkeling willen leren, kunnen websites als Game Development Tuts+ overwegen. Het is een van de meest vertrouwde informatiebronnen voor game-ontwikkelaars en biedt tutorials, illustraties, eBooks en cursussen voor het ontwikkelen van een breed scala aan gamingwebsites en -apps. Een uitgebreid bloggedeelte op de website behandelt veelvoorkomende problemen, problemen en basisprincipes van het ontwikkelen van games.

Disclaimer:
The content provided on our blog site traverses numerous categories, offering readers valuable and practical information. Readers can use the editorial team’s research and data to gain more insights into their topics of interest. However, they are requested not to treat the articles as conclusive. The website team cannot be held responsible for differences in data or inaccuracies found across other platforms. Please also note that the site might also miss out on various schemes and offers available that the readers may find more beneficial than the ones we cover.
Prev
Cell Phone Reviews to Help You Find the Best Deals

Cell Phone Reviews to Help You Find the Best Deals

Read More
Next

Top 10 Sites e Ferramentas para Criar Jogos Online

Read More