Home - Uncategorized - 9 Tips Om Een Appartement Te Kopen Zonder Aanbetaling
...

9 tips om een appartement te kopen zonder aanbetaling

Een appartement kopen zonder aanbetaling is een levenslange droom voor investeerders en huiseigenaren. Iedereen wil immers genieten van een probleemloos aankoopproces van een huis zonder zich zorgen te hoeven maken of hij er genoeg voor heeft. Gelukkig zijn er meerdere wegen die kopers in staat stellen om te genieten van appartementen zonder aanbetaling. Iemands beperkte middelen mogen iemand dus niet langer beperken in het hebben van een huis. Men kan zijn toevlucht nemen tot vele manieren om appartementen te krijgen zonder aanbetaling.

1. Haal geld uit beleggingen
Sommige mensen hebben dynamische beleggingsportefeuilles. Men kan andere investeringen gebruiken om een aanbetaling te doen.

Het is echter aan te raden om alleen die beleggingen te liquideren die geen aanzienlijke belastingvoordelen of hoge rendementen opleveren.

2. Doe wat huiswerk
Planning is essentieel als men wil investeren in een appartement zonder aanbetaling. Men moet de wiskunde doen om een vast percentage van het maandelijkse inkomen opzij te zetten. Men moet er ook voor zorgen dat men dit bedrag elke maand comfortabel kan dragen tot de looptijd van de lening. Aangezien men niets aflost, koopt men het appartement voornamelijk maandelijks. Dit bedrag zal hoger zijn dan wat men zou moeten betalen als men de aanbetaling zou doen.

Zorg er dus voor dat deze financiële last iemand niet overweldigt en dat men beter plant om spijt te voorkomen.

3. Liquideer een paar activa
Hoewel liquide middelen mogelijk niet beschikbaar zijn voor de aanbetaling, kunt u overwegen om een paar activa te liquideren als u geen gunstige leentermijn krijgt. Dit zal helpen om geld te verzamelen voor de aanbetaling. Zoek naar activa die snel kunnen worden geliquideerd, zoals niet-fysieke activa, verhandelbare obligaties of bestaand onroerend goed.

4. Overweeg het hacken van huizen
Het hacken van huizen verwijst naar een regeling waarbij men van zijn primaire huis een verhuur maakt. Zoek dus naar een persoonlijke woning met een multi-unit, waarin men een deel opzij kan zetten voor persoonlijk gebruik en de rest te huur kan zetten. Deze methode is populair onder de jongere generatie, die onroerend goed wil kopen als medium om hun inkomstenstromen te vergroten.
Verder stelt het jongere mensen in staat om eerder te beginnen met beleggen, met weinig tot geen aanbetaling. Met verschillende hulpprogramma’s voor aanbetalingen kan men een woning met een lage aanbetaling kopen. Hoewel je wat betalingen moet doen, is het een ongelooflijke deal. Meerdere van dergelijke regelingen stellen huizenkopers in staat om een minimale aanbetaling te doen. Enkele van dergelijke programma’s zijn:

  • FirstHome-programma
  • FirstDown-programma
  • Voordeel aanbetaling

Hierdoor draagt de huurder de hypotheek en andere woonlasten. Dus als men voldoende geld heeft, kan men verhuizen en het hele pand ombouwen tot een huurappartement. Bijgevolg zal de cashflow verder toenemen. Aangezien kredietverstrekkers een lagere aanbetaling of geen aanbetaling eisen bij koopwoningen, is het de perfecte methode voor iemand die een appartement wil kopen door maandelijks te betalen.

5. Neem een lening aan bij een organisatie
Tegenwoordig zijn verschillende bedrijven bereid om kortlopende leningen te verstrekken aan hun loyale werknemers. Deze leentermijn is meestal niet langer dan één maandsalaris (maar is bespreekbaar). Factoren zoals een dienstverband bij de organisatie en iemands relatie met zijn HR en directe leidinggevende zullen echter een rol spelen bij het onderhandelen over het geleende bedrag en de voorwaarden. Dergelijke leningen hebben geen documentatie nodig en worden meestal onmiddellijk goedgekeurd. Bovendien zullen veel organisaties er geen rente van in rekening brengen. Men kan dus stressvrij zijn en dit bedrag gebruiken voor aanbetaling.

6. Kies goedkope appartementen
Als men niet het overschot heeft om te betalen voor een aanbetaling, overweeg dan om geld in goedkope appartementen te steken. Zoek naar woningen die minder kosten. Het maakt de aanbetaling betaalbaar.

7. Zoek een partner
Een andere creatieve manier om een appartement te kopen, is door op zoek te gaan naar andere contante kopers die niet over voldoende geld beschikken om de aanbetaling zelf te betalen. Zorg er echter voor dat ze het beter doen met hun partners. Houd er rekening mee dat het aan boord krijgen van meer mensen soms in de problemen kan komen, omdat men nu meer dingen moet uitzoeken en verdelen. Soms kan het rommelig worden. Ga dus altijd met een persoon die je kunt vertrouwen. Hun financiering kan iemand helpen een huis te kopen zonder aanbetaling, terwijl men zich richt op het kraken van de deal en het beheren van deze investering.

8. Verzoek om financiële hulp van familieleden of vrienden
Soms kan men geen lening afsluiten zonder een aanbetaling, of zijn de voorwaarden streng. Als dit gebeurt, en men heeft niet het geld voor een aanbetaling of wil geen formele media nastreven om geld te krijgen, overweeg dan om financiële hulp te krijgen van een vriend of familielid. Het beste deel van het krijgen van hulp van je familie is dat het rentevrij zal zijn. Men kan om een versoepelde looptijd vragen en de hoofdsom terugbetalen zodra men het geld heeft. Verder zijn ze coulant en brengen ze geen incasso- of boetekosten in rekening als men niet op tijd terugbetaalt. Maar we raden aan om je belofte na te komen en altijd tijdig af te lossen, anders zal het je relatie met hen onder druk zetten, en zullen ze misschien nooit overwegen om er in de toekomst een uit te lenen.

9. Maak gebruik van ander onroerend goed
Het hebben van een woning met eigen vermogen en een goede kredietscore geeft iemand natuurlijk een voorsprong op andere kopers. Maak dus gebruik van het eigen vermogen van het onroerend goed door gebruik te maken van een lening met eigen vermogen of een kredietlijn voor eigen vermogen. Met deze leningen kan men een kredietlijn of lening afsluiten tot een aanzienlijk percentage van het eigen vermogen van het onroerend goed. Het maakt het opbouwen van het geld voor het nieuwe onroerend goed met behulp van het eigen vermogen van het huidige onroerend goed gemakkelijker.

Disclaimer:
The content provided on our blog site traverses numerous categories, offering readers valuable and practical information. Readers can use the editorial team’s research and data to gain more insights into their topics of interest. However, they are requested not to treat the articles as conclusive. The website team cannot be held responsible for differences in data or inaccuracies found across other platforms. Please also note that the site might also miss out on various schemes and offers available that the readers may find more beneficial than the ones we cover.
Prev
Cell Phone Reviews to Help You Find the Best Deals

Cell Phone Reviews to Help You Find the Best Deals

Read More
Next

9 dicas para comprar um apartamento sem entrada

Read More