Home - Uncategorized - 6 Effectieve Manieren Om Van Groundhogs Af Te Komen
...

6 effectieve manieren om van groundhogs af te komen

Groundhogs maken deel uit van de eekhoornfamilie. Hoewel ze groter zijn dan de meeste eekhoorns, hebben ze gemeenschappelijke kenmerken. Het zijn herbivoren en eten graag gras, fruit, groenten en boomschors. Ze creëren holen met meerdere ingangen, die tot anderhalve meter onder de grond reiken. Ze zijn te vinden in stedelijke en landelijke gebieden. In de stad zijn groundhogs berucht om het opgraven van gazons, huistuinen, bloemen- en groentevelden en erven en het vernietigen ervan op zoek naar voedsel.

Schade veroorzaakt door groundhogs
Groundhogs lijken misschien ongevaarlijke wezens die alleen in de grond en grond graven en zichtbare schade toebrengen aan gazons, fruit- en groentebedden en gras.

Ze kunnen echter meer schade aanrichten dan op het eerste gezicht lijkt. Omdat ze zich in en rond het huis ingraven, kunnen ze aanzienlijke structurele schade aanrichten. Hun scherpe tanden kunnen bijten en kauwen door irrigatiesystemen en elektrische bedrading. Bovendien kan het ingewikkelde netwerk van ondergrondse tunnels dat ze creëren funderingen breken en afwateringsproblemen veroorzaken. Deze ongecontroleerde waterstroom kan leiden tot bodemerosie, waardoor holtes ontstaan die de structuur van het pand kunnen beschadigen en ervoor kunnen zorgen dat de vloeren verzakken of ongelijk worden en scheuren in muren veroorzaken. Bovendien kunnen de holen en tunnels die ze bouwen een gevaar vormen voor gezelschapsdieren en vee.
Gezien deze risico’s is het van cruciaal belang om groundhogs zo snel mogelijk onder controle te houden en van het terrein te verwijderen .

Lijst met manieren om van groundhogs af te komen
Als men een plotselinge stijging van de luchtvochtigheid en vochtigheid in de vloeren of kelders opmerkt, kan dit wijzen op de aanwezigheid van groundhogs. Het verwijderen ervan wordt de enige optie om het huis en de tuin te beschermen. Chemische gifstoffen en pesticiden zijn echter in veel staten vaak illegaal en kunnen niet effectief zijn. In sommige staten worden groundhogs behandeld als wilddieren en hebben ze mogelijk vergunningen nodig om te worden verwijderd. Dus de beste manier om van groundhogs af te komen, is door natuurlijke methoden te gebruiken.

Creëer trillingen om in te boezemen angst
Groundhogs staan erom bekend voorzichtig te zijn met onbekende dingen en geluiden in hun omgeving . Ze kunnen bang worden als ze nieuwe prikkels tegenkomen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om ze ervan te weerhouden de tuin of het gebouw te naderen. Ultrasone apparaten die hoge tonen uitzenden, kunnen bijvoorbeeld trillingen veroorzaken die groundhogs afschrikken. Bovendien kan men bewegingssensorverjagers gebruiken die op de markt verkrijgbaar zijn om ze effectief weg te jagen.

Creëer audiovisuele afleiding
Hier zijn enkele van de effectieve methoden om groundhogs te verwarren door middel van audio- en visuele afleiding:

  • Het plaatsen van kleurrijke ballonnen in de tuin en bij de ingang van het hol
  • Het plaatsen van heldere pinwheels rond de tuin en de ingang van het hol
  • Bevestig lichtballen losjes aan lange touwen om ze te laten stuiteren als de wind waait
  • Afgedankte cd’s of glimmende voorwerpen aan een touwtje binden en als spandoeken ophangen
  • Meerdere windgongen rond het pand gebruiken om continu geluid te creëren
  • Klokken in de tuin binden
  • Het binden van stukken dun of schroot die geluid maken bij het schuren tegen elkaar

Strooi kruidige geuren
Groundhogs houden niet van kruidige en aromatische geuren. Om ze weg te houden, kan men knoflook-, peper- of talkpoeder rond de omtrek van uw huis en tuin strooien.

Afgezien van deze opties voor het verwijderen van groundhog, kan men naar het volgende kijken om betere resultaten te krijgen .

Gebruik natuurlijke groundhog-insectenwerende middelen
Naast etensresten en dierlijk afval helpen veel andere natuurlijke insectenwerende middelen bij het verwijderen van groundhogs. Ze bevatten;

  • Epsom-zouten
    Groundhogs houden niet van Epsom-zout. Strooi ze regelmatig op planten, omdat de zouten kunnen worden weggespoeld tijdens irrigatie of blootstelling aan natuurlijke elementen.
  • Ammoniak oplossing
    Meng twee kopjes gewone ammoniak in water. Combineer twee eetlepels afwasmiddel in ongeveer 60 ml water in een ander kopje. Roer het mengsel en giet het in de tunnels zodat ze er zo ver mogelijk doorheen kunnen stromen. Herhaal dit proces een paar keer totdat je geen tekenen van groundhogs vindt.
  • Mottenballen
    Plet mottenballen in poedervorm en strooi ze bij de ingang van hun tunnels. De penetrante geur kan de groundhogs wegjagen.

Zet aas en vallen
Aas is een van de veiligste en meest effectieve natuurlijke methoden voor het verwijderen van groundhog. Gebruik verse groenten en fruit om ze in een eenrichtingsval te lokken die automatisch sluit wanneer de groundhog erin komt. Haal ze weg en laat ze los in de buitenlucht. Enkele van de beste aassoorten voor groundhogs zijn:

  • <span

data-preserver-spaces=”true”>Wortel

  • Watermeloen
  • Tomaten
  • Wijnstokken
  • Appels
  • De ideale plek voor een val is net buiten hun holhol, zodat ze erin lopen . Eenmaal gevangen, kan een groundhog agressief worden, dus wees voorzichtig om ze veilig in de wildernis vrij te laten. Probeer dit een paar keer totdat alle groundhogs op het terrein veilig zijn verwijderd en vervangen.

    Bouw een duurzame hek
    Bouw een drie meter hoog hek met palen en wiebelig gaas om te voorkomen dat groundhogs eroverheen klimmen. Als het probleem echter aanhoudt, kan het proberen een tunnel onder het hek te bouwen. Het is dus essentieel om een hek te maken dat minstens 12 centimeter onder de grond gaat en het te vullen met vuil of aarde om te voorkomen dat de groundhogs er doorheen graven.

    Disclaimer:
    The content provided on our blog site traverses numerous categories, offering readers valuable and practical information. Readers can use the editorial team’s research and data to gain more insights into their topics of interest. However, they are requested not to treat the articles as conclusive. The website team cannot be held responsible for differences in data or inaccuracies found across other platforms. Please also note that the site might also miss out on various schemes and offers available that the readers may find more beneficial than the ones we cover.
    Prev
    Cell Phone Reviews to Help You Find the Best Deals

    Cell Phone Reviews to Help You Find the Best Deals

    Read More
    Next

    6 maneiras eficazes de se livrar de marmotas

    Read More